Got it!

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Click here for more info.

Brand J Jeans Cropped BLACK Skinny fq6aZ

SFR Telekommunikation Fallstudie

Vilshenko dress shoulder maxi IVORYMULTI print cold

Für die Schulung der Anwender und um deren Akzeptanz für das neue CRM System zu fördern suchten wir nach einer Lösung, die in der Lage war, die Handhabung der echten Anwendung so nah wie möglich abzubilden.

Arjen Dijksman

Search

IVORYMULTI dress Vilshenko shoulder maxi print cold qxRHRzv IVORYMULTI dress Vilshenko shoulder maxi print cold qxRHRzv IVORYMULTI dress Vilshenko shoulder maxi print cold qxRHRzv IVORYMULTI dress Vilshenko shoulder maxi print cold qxRHRzv IVORYMULTI dress Vilshenko shoulder maxi print cold qxRHRzv

Multicolour print cold shoulder maxi dress from Vilshenko.

Designer-Farbbezeichnung: IVORYMULTI

Herstellungsland: Vereinigtes Königreich

Designer Style ID: D8530

Farfetch ID: 12910019